Projektipäällikkö sote-valvonnan kehittämiseen

Haemme Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluihin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 4.1. - 30.11.2021.

Projektipäällikkö valmistelee maakunnallista valvontatoimintaa yhdessä Keski-Suomen sote-uudistus -hankkeen sekä Jyväskylän sosiaali- ja terveyspalveluiden valvontayksikön kanssa. Projektipäällikkö työskentelee Jyväskylän sosiaali- ja terveyspalveluiden valvontayksikössä ja toimii yhteistyössä Keski-Suomen kuntien yhteistyötoimijoiden, palveluntuottajien, asukkaiden sekä valvovien viranomaisten eli aluehallintoviraston sekä Valviran kanssa. Toiminnalla vahvistetaan ja yhtenäistetään Keski-Suomen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestäjien valvontatoimintaa, eri toimijoiden keskinäistä kumppanuutta sekä kuntalaisten tasapuolista ja oikeudenmukaista kohtelua. Samalla valmistaudutaan myös Keski-Suomen hyvinvointialueen toiminnan käynnistymiseen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme työkokemuksen kautta saatua laajaa perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen ja valvontaan liittyvien säädösten tuntemista ja kykyä soveltaa niitä käytännössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä kykyä ajatella laaja-alaisesti. Työ edellyttää myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, liikkumista maakunnan alueella ja siten mahdollisuutta oman auton käyttöön. Eduksi luemme palveluprosessien tuntemisen sekä valvontatehtävissä työskentelyn.

Tarjoamme Sinulle kiinnostavan kehittämistehtävän monialaisessa asiantuntijatyöryhmässä. Tervetuloa kehittämään sosiaali- ja terveyspalveluiden valvontaa!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Riitta Pylvänen puh. 014 266 1630 tai riitta.pylvanen@jyvaskyla.fi
Hankejohtaja Mikael Palola puh. 044 459 8561 tai mikael.palola@jyvaskyla.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats