Skip to main content
test
Projektipäällikkö (TE2024) - Lahden kaupunki

Haemme projektipäällikköä avainrooliin työllisyyspalveluiden TE2024 toimeenpanon valmisteluun. Kyseessä on määräaikainen työsuhde alkaen 1.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) kestäen 28.2.2025 saakka.

Hallitus linjasi kevään 2021 puoliväliriihessä TE-palveluiden siirrosta paikallistasolle vuoden 2024 loppuun mennessä. Tämän hetken tiedon mukaan uudistus toteutuu 2025 alussa.

Projektipäällikkönä vastaat TE2024-palvelurakenneuudistukseen liittyvistä valmistelu-, suunnittelu- ja koordinointitehtävistä Lahden kaupungin osalta. Erityisenä painopistealueena ovat yhdyspinnat valtion ja kunnan välillä siirtoa valmisteltaessa. Projektipäällikön vastuulle tulee kunnan osalta koordinoida TE2024:n liittyvän palvelurakenneuudistuksen kokonaisuutta. Pääset valmistelemaan TE24:n liittyvien toimintaprosessien suunnittelua: talous, ict, henkilöstö, tilat, palveluhankinnat, henkilöstöosaaminen, yrityspalvelukokonaisuus, viestintä. Kokoat Lahteen TE24 ohjaus- ja valmisteluryhmän ja valmistelet TE2024:n ohjaus- ja valmisteluryhmän päätöksiä sekä esityksiä luottamuselinten päätöksentekoon.
Projektipäällikkönä tulet toimimaan avainroolissa palvelurakenneuudistuksen toteutusmallin sekä uuden palveluorganisaation rakenteen valmistelussa Lahden työllisyyspalveluissa. Johdat projektisuunnitelmaa aikatauluineen sekä vastaat projektisuunnitelman seurannasta, tuloksista ja raportoinnista. Verkostoyhteistyö valtion TE-hallinnon, Päijät-Hämeen kuntien, kaupungin eri toimialojen, oppilaitosten, yritysten ja kolmannen sektorin kanssa tulee olemaan keskeisessä roolissa osana työtehtävääsi. Lisäksi osallistut tiedolla johtamisen kehittämiseen TE2024 -uudistuksen yhteydessä, operatiiviseen yhteistyöhön ministeriöiden kanssa sekä olet mukana sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Projektipäällikön tehtävään kelpoisuusvaatimus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi luemme eduksi:
- vahva verkostoyhteistyökokemus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot
- aikaisempi työkokemus laajojen palvelurakenteen uudistusten läpiviennistä ja soveltuva projektityökokemus
- aikaisempi työkokemus esimies- tai johtamistyöstä
- aiempi työkokemus työllisyyttä edistävien palvelujen kehittämisestä
- TE-palvelujen palvelurakenteen tuntemus

Tehtäväkohtainen palkka 3 557,68 €/kk + mahdollinen työkokemuslisä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Odotamme hakemustasi Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 15.8.2022 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi 23. - 24.8.2022. Kutsut haastatteluun lähetetään viimeistään 18.8.2022.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tyollisyyspalvelut-kuntakokeilu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 5.8.2022 klo 13-15 tai 9.8.2022 klo 14-16 työllisyyspalvelujohtaja Taisto Tuominen, p. 044 482 6976 tai Teams (taisto.tuominen@lahti.fi)

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Konsernipalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Palvelutori, Kauppakeskus Trio, Aleksanterink. 18, 15140 Lahti
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb