test
Projektipäällikkö, Verso - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä sosiaalialan osaamiskeskus Versoon, joka toimii osana Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymää.

Haemme nyt Työkykyohjelmaan määräaikaiseen työsuhteeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 31.12.2022 saakka.

STM:n erillisrahoitteisella Työkykyohjelmalla tuetaan osatyökykyisten työttömien ja pitkäaikaistyöttömien työhön pääsyä ja työssä pysymistä, ehkäistään työttömyyden pitkittymistä ja työkyvyttömyyttä sekä lisätään heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämäosallisuutta. Valtionavustuksella tuettavat toimenpidekokonaisuudet ovat 1) työkyvyn tuki osaksi tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusta ja 2) tuetun työllistymisen menetelmät. Päijät-Hämeen hankkeessa Tuetusti työhön ja osallisuuteen tartutaan molempien toimintakokonaisuuksien kehittämiseen.

Projektissa (2020-31.12.2022) alueelle luodaan ja otetaan käyttöön, arvioitu ja eri osapuolten näkökulmasta toimiva työkyvyn tuen toimintamalli. Toimintakokonaisuudessa pilotoidaan työkykykoordinaattorin toimintamallia sote-keskuksissa. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa sote-ammattilaisten työ- ja toimintakykyyn liittyvää osaamista. Tuetun työllistymisen - kokonaisuudessa mallinnetaan avotyötä alihankintamalliksi vammaispalveluissa ja selkiytetään sosiaalihuollon roolia työllisyyspalveluissa.

Hankkeen kehittämistiimissä työskentelee työhönvalmentaja, sosiaalityöntekijä, projektityöntekijä, työkykykoordinaattori ja työterveyshoitaja. Hankkeen työntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä mm. Kuntakokeilun, TE-toimiston, Kelan ja Tulevaisuuden sote-keskushankkeen kehittäjien kanssa. Projektipäällikkö vastaa hankkeen kokonaisuuden ja talouden johtamisesta, toimenpidekokonaisuuksien toteuttamisesta, arvioinnin ja viestinnän koordinoinnista sekä valtakunnan tasolla yhteistyön rakentamisesta muiden hankkeen työntekijöiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijoilta sote -ja työllisyyspalvelujen vankkaa osaamista, itsenäistä päätöksentekokykyä, kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tietoteknisiä taitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa ja hallita laajoja kokonaisuuksia. Eduksi katsotaan kokemus hanketyöstä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtaja
Kirsi Kuusinen-James
puh. 044 729 7981
kirsi.kuusinen-james@phhyky.fi
Projektipäällikkö
Susanna Holopainen
Puh. +358 44 482 3365
susanna.holopainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Verso liikelaitos, Sosiaalialan osaamiskeskus Verso

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Kirkkokatu 29, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb