Skip to main content
test
Projektipäällikkö, Ympäristövaikutusten arviointi (YVA) - FCG Grupp

Projektipäällikkö, Ympäristövaikutusten arviointi (YVA)

FCG on yksi Suomen johtavista ympäristökonsultoinnin toimijoista. Teemme erityisen paljon projektimuotoisia töitä laajoja alueita vaativien ja nauhamaisten hankkeiden lainsäädännön vaatimien ympäristövelvoitteiden parissa. Ympäristövaikutusten arvioinnit nousevat tässä suureen rooliin ja kaipaammekin vahvistuksia meidän YVA -projektipäälliköiden joukkoon.

Liittyisit tiimiin, jossa on yli 40 henkilöä tekemässä erilaisia kansallisesti merkittäviä YVA ja ympäristökonsultoinnin toimeksiantoja vahvassa yhteistyössä muiden FCG:n asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme edustavat julkista ja yksityistä sektoria - tällä hetkellä kuitenkin uusiutuvan energian hankkeet ovat erityisen laajasti edustettuna.

Hankkeissamme työskentelee tyypillisesti projektipäällikön lisäksi lukuisia eri asiantuntijoita, kuten koordinaattoreita, paikkatieto-osaajia, ympäristöasiantuntijoita, biologeja ja kaavoittajia. Sinun keskeinen tehtävä on hallita kokonaisuutta, huolehtia hankkeiden aikataulusta, laadusta ja viestinnästä asiakkaiden ja sidosryhmien kesken. Odotamme tietenkin myös asiantuntemusta ympäristölainsäädännön, tuulivoiman, biologian tai maankäytön osalta.

Ylempi korkeakoulututkinto voisi soveltua koulutukseksi ja sinulla tulisi olla noin kymmenen vuoden kokemus ympäristöalalta. Paikkakunnalla ei juurikaan ole merkitystä, suosimme kuitenkin FCG:n olemassa olevia toimistokaupunkeja - painottaen päätoimistoa (Helsinki) ja vahvoja kasvukeskuksia. Toimeksiannot kohdistuvat maantieteellisesti joka puolelle Suomea, joten työssä edellytetään matkustusvalmiutta. Etsimme henkilöä joka motivoituu ja motivoi muita, on jämäkkä ja perusteellinen, mutta on valmis reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Tässä työssä pääsee toimimaan kansallisesti merkittävien uusiutuvan energian hankkeiden, ilmastonmuutoksen hillitsemisen ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi.

Entä mitä me tarjoamme? Tulevaisuutta luotaavan ja rakentavan työn sekä uudistuvan ja hyvien ihmisten työyhteisön - meillä Ympäristöselvitysten liiketoiminnassa odottaa sinua yli 50 kollegaa. Uskomme itseohjautuvuuteen ja ammatillisen kehittymisen paikkojen tarjoamiseen. Nauramme paljon ja tuemme toisiamme. Panostamme henkilöstömme asiantuntemukseen, jotta voimme jatkuvasti tuottaa parasta mahdollisia tieteeseen nojaavaa, puolueetonta ympäristöasiantuntijuutta.

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 233
  • Sopimuksen mukaan
  • 5.9.2022 - 16.10.2022 23:00
  • KuntaHelsinkiJyväskyläOuluTampere

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Ympäristöselvityksen yksikkömme johtaja Ville Nikkilä +358 40 516 1828.
Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 16.10.2022.

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Rekommenderade jobb