Skip to main content
test
Projektisihteeri - Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Haemme

PROJEKTISIHTEERIÄ VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUTEEN ajalle 2.9.2022 - 28.2.2023

Projektisihteerimme jäädessä vuorotteluvapaalle, haemme tehtävään sijaista puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluu hallinto- ja tukipalveluiden sekä käynnissä olevien hankkeiden hallinnolliset tehtävät.

Projektisihteeri toimii hallinnon ja projektitoiminnan tukena. Projektisihteeri vastaa hankkeiden maksatuksista sekä osallistuu hankkeiden toiminnan seurantaan, dokumentointiin ja raportointiin sekä sidosryhmäyhteistyöhön projektipäällikön ja muun projektihenkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva vähintään toisen asteen tutkinto. Hakijalle eduksi luetaan valmius toimia monipuolisissa työtehtävissä, oma-aloitteisuus, yhteistyötaidot, taloushallinnon osaaminen ja hyvä tietotekninen osaaminen.

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Toimipaikkasi on Kuusamo. Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.9.2022-28.2.2023. Käytössämme on osittainen etätyöjärjestelmä, jossa etätyötä voi tehdä keskimäärin 2pv/ vko. Palkkaus on AVAINTES:in mukainen, palkkaluokka HAC. Pyydämme jättämään suomenkielisen työhakemuksen ja ansioluettelon Kuntarekry-järjestelmän kautta 25.7.2022 klo 8:00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Ronkainen, puh. 040 660 7740

Lisätietoja

Koillis-Suomen Kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä ja kehittää kuntien elinvoimaa Kuusamossa ja Taivalkoskella. Toiminnan tavoitteena on yritysten kasvun tukeminen, toimialojen kilpailukyvyn vahvistaminen ja alueen vetovoiman lisääminen.


Osoite: Nuottatie 6A, 93600 Kuusamo

Rekommenderade jobb