test
Projektisuunnittelija - Sibbo kommun

Kiinnostaako viestintä tai kehittämistyö? Onko suurten kokonaisuuksien koordinointi sinulle tuttua? Oletko kuin kotonasi kaavoituksen ja kaupunkikehittämisen kysymysten parissa?

Sipoon kunnan Tekniikka- ja ympäristöosastoon kuuluva Kehittäminen ja tuki -yksikkö etsii innostuneeseen joukkoonsa

PROJEKTISUUNNITTELIJAA sijaisuuteen ajalle 14.2.2022 - 31.8.2022, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Projektisuunnittelijan tehtävät koostuvat rakennushankkeiden viestinnästä ja koordinoinnista sekä kaavatalouteen liittyvistä selvitystöistä. Vastaat rakennus- ja kehittämishankkeidemme viestinnästä monipuolisesti eri kanavissa. Tehtävään kuuluu mm. viestinnän suunnittelua ja toteutusta, kuten internetsivujen ylläpitoa, viestintää sosiaalisessa mediassa sekä muuta tiedottamista, kuten tiedotteiden laadintaa. Koordinoit eri toimijoiden välistä yhteistyötä rakennushankkeissa sekä tuet projektipäälliköitä hankkeiden johtamisessa ja kokonaisuuden hallinnassa. Kehität myös osastomme kuntalaisvuorovaikutusta ja havainnoit viestintätarpeita asukas- ja asiakasrajapinnassa. Osallistut yksikön ja koko toimialan kehittämishankkeisiin ja olet jäsenenä erilaisissa työryhmissä. Teet tiivistä yhteistyötä paitsi oman tiimin, myös rakennuttajien ja kaavoittajien sekä mm. kunnan tiedottajan kanssa.

Viestintä- ja koordinointitehtävien lisäksi vastuullesi kuuluu yhdyskuntakehitykseen ja kaavatalouteen liittyviä selvitystehtäviä. Muodostat yhdessä investointipäällikön ja hankepäällikön kanssa tiimin, jonka tehtävänä on laskea toteutuneiden kaava-alueiden tulot ja menot sekä selvittää alueiden kannattavuus. Pääset myös mukaan kehittämään kaavatalouden laskennan prosessia uusia kaava-alueita silmällä pitäen. Kaavatalouden laskentaan liittyvät tehtävät koostuvat mm. nykytilan selvittämisestä, tiedon keruusta, koostamisesta, jalostamisesta ja nykyisten prosessien kehittämisestä.

Toivomme sinulta:
- Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Monipuolista viestintäosaamista
- Yhdyskuntasuunnittelun ja kaavoituksen kokonaisuuden tuntemusta
- Vähintään perustason osaamista Excelin käytöstä, laajempi tuntemus Excelistä ja/tai BI-työkaluista katsotaan eduksi
- Intoa olla mukana kehittämässä organisaatiota ja halua haastaa vakiintuneita käytäntöjä
- Ennakkoluulottomuutta sekä tavoitteellista ja itseohjautuvaa työtapaa

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisia ja haastavia työprojekteja
- Mahdollisuuden oman asiantuntemuksen kehittämiseen ja laajentamiseen
- Näköalapaikan yhdyskuntakehitykseen ja -suunnitteluun
- Dynaamisen, innostavan ja tukevan työyhteisön
- Modernit ja muunneltavat työtilat sekä ajanmukaiset työvälineet
- Joustoa työskentelyysi

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja toisen kotimaisen kielen hyvät taidot sekä toisen tyydyttävät taidot. Tarjoamme mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Uudistetut tilamme sijaitsevat Sipoon Nikkilässä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen ja Nikkilään on sujuvat bussiyhteydet mm. Helsingistä. Suosimme monipaikkatyötä mahdollisuuksien mukaan ja meillä on tähän ajantasaiset ja joustavat käytännöt.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Jätä hakemuksesi ja CV:si 31.1.2022 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai kotisivuiltamme www.sipoo.fi/rekry

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
http://www.sipoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialan kehittämispäällikkö Lari Sirén, lari.siren(at)sipoo.fi, puh. 040 182 6503

Lisätietoja

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Kehittäminen ja tuki

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta Helsingin kupeessa. Sipoossa rohkaisemme ja kannustamme kehittämiseen, koulutukseen ja uuden oppimiseen. Kunnan Tekniikka- ja ympäristöosastoon kuuluva Kehittäminen ja tuki -yksikkö vastaa osaston kehittämis- ja suunnittelutyöstä sekä tarjoa tukipalveluita muille osaston yksiköille.


Osoite: Martinkyläntie 94, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb