Skip to main content
test
Projektisuunnittelija/terapiakoordinaattori - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

POPsote-hanke on Pohjois-Pohjanmaan maakunnallinen sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistusta sekä tulevaa hyvinvointialuetta tukeva hankekokonaisuus. Kokonaisuutta toteutetaan vuosina 2022-2023 tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskusohjelman täydennys- sekä pohjoisen yhteistyöalueiden erillishankkeina useiden eri kehittämisohjelmien yhteistyönä. Hankkeessa ovat mukana kaikki Pohjois-Pohjanmaan maakunnan kunnat (+ Simon kunta) ja sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisorganisaatiot. Hankkeen hallinnoijana toimii Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri vuoden 2022 loppuun saakka, ja sen jälkeen Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue.

Kyseessä on jatkohaku, jossa haemme 100 % työaikaa tekevää projektisuunnittelijaa (terapiakoordinaattoria) POPsote-hankkeen Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen lapset, nuoret ja perheet sekä mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämisohjelmiin. Projektisuunnittelijan tehtävänä on toimia koko hyvinvointialueella lasten ja nuorten tai nuorten ja aikuisten psykososiaalisten menetelmien koordinoimiseksi, implementoimiseksi ja juurruttamiseksi hyvinvointialueen sote-palvelujärjestelmään ja osaksi mielenterveys-ja päihdepalveluita. Tehtävät tarkentuvat projektisuunnittelijoiden aloittaessa. Työsuhteen kesto on 31.12.2023 asti.

Aiemmin tehtävää hakeneiden hakemukset huomioidaan myös jatkohaussa.

Projektisuunnittelijoiden tehtäviin valittavilta edellytetään tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa ja kokemusta lasten ja nuorten tai aikuisten palvelujen kehittämisestä. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdetyön koulutus sekä hyvät verkostot.

Tehtävä on avoin kaikille hakuedellytykset täyttäville tehtävästä kiinnostuneille hakijoille. Projektisuunnittelija voi tulla tehtävään POPsote-hankkeen (PPSHP:n) palvelukseen. Hän voi jatkaa palvelussuhteessa nykyiseen työnantajaansa, jolloin hänen työpanoksestaan POPsote-hankkeelle tehdään yhteistyösopimus nykyisen työnantajan ja PPSHP:n kesken. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä/POPsote-hankkeella on työntekijään työnjohto-oikeus. Tehtävää hakevan työntekijän/viranhaltijan on varmistettava, että hänen omassa organisaatiossaan on mahdollista tehdä tarpeellisia tehtäväjärjestelyjä, jotka mahdollistavat osittaisen siirtymisen vastaanottajan tehtäviin.

Palkkaus noudattelee POPsote-hankkeen projektisuunnittelijoiden palkkatasoa ja määräytyy pääosin nykyisen tehtävän mukaisesti. Palkkaus sovitaan valittujen henkilöiden kanssa erikseen.

Pysyväisluonteinen työntekemispaikka ja etätyömahdollisuudet voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja

http://www.popsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat toimialuejohtaja Leena Mämmi-Laukka,p. 050 395 0339. sähköposti: leena.mammi-laukka(at)oulunkaari.com ja
projektikoordinaattori Sanna Iisakka, p. 040 182 6512, sähköposti: sanna.iisakka(at)ouka.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Konsernipalvelut, Kehitys ja viestintä, Kehittämisen projektiyksikkö

Hankkeen hallinnoijana toimii Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Rekommenderade jobb