Projektisuunnittelija

Ordkonst hela vägen on projekti, jossa toteutetaan sanataiteeseen ja lukemiseen liittyviä toimintoja ja kokeillaan uusia toimintatapoja pääasiallisena kohderyhmänä alle kouluikäiset sekä yläkoululaiset. Tavoitteena on luoda toimintamalli, joka on käytettävissä projektin jälkeen.

Tehtäviin kuuluu mm. hankkeen yleinen koordinaatio, tapahtumien järjestäminen, mahdollinen ryhmien ohjaaminen sekä viestintä. Tehtävä täytetään 50 % työajalla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Hyvä kirjallinen ja suullinen ruotsin ja suomen kielen taito.

Monipuoliset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat oleelliset tehtävän hoitamisessa. Rakkaus lukemisen edistämistä kohtaan ja ymmärrys lukutaidon merkityksestä auttavat eteenpäin.

Arvostamme, jos sinulla on kokemusta hanketyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edistää lukutaitoa ja luoda omannäköisiä palveluja yhdessä kirjaston ja koulujen kanssa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

7.1. alkaen Sanna Hernelahti, sanna.hernelahti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Vapaa-aikatoimiala, Kirjastopalvelut, Hakeutuvat palvelut
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.