Projektitoimiston päällikkö

Haemme Turun ammattikorkeakoulun Koulutus- ja innovaatiopalveluiden Projektitoimistoon päällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Turun ammattikorkeakoulun Koulutus- ja innovaatiopalveluiden tavoitteena on tuoda uusia näkemyksiä organisaation toimintatapoihin ja prosesseihin, sen tuottamaan koulutukseen, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan, työelämäyhteistyöhön, kansainvälisyyteen ja palveluihin.

Koulutus- ja innovaatiopalveluihin perustetaan vuoden 2021 alusta Projektitoimisto (PMO), jonka perusta on nykyisessä TKI-palvelut-yksikössämme. Projektitoimiston reilut 30 projektipäällikköä ja projektien talousasiantuntijaa työskentelevät vuosittain Turun AMK:n noin 150 projektissa. Yksikkö vastaa rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisesta ja niistä tiedottamisesta sekä pääosin julkisella tutkimus- ja kehittämisrahoituksella toteutettavien projektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Yksikön tehtävänä on myös kehittää projektiprosesseja ja projektitoiminnan, mm. projektinhallinnan, käytäntöjä ja menetelmiä.

Projektitoimiston päällikkönä vastaat Turun AMK:n PMO-yksikön toiminnasta ja kehittämisestä. Tunnet hyvin projektijohtamisen periaatteet ja olet innostunut ihmisten johtamisesta.

Projektitoimiston päällikkönä
- toimit esihenkilönä ja raportoit yksikön toiminnasta vararehtorille,
- kuulut Turun AMK:n Yhteisten palveluiden sektorin johtoryhmään sekä AMK:n Päällikköfoorumiin,
- vastaat projektitoimiston, projektitoiminnan ja projektipäällikkötyön kehittämisestä ja tuloksista,
- luot ja jalkautat PMO:n ja muiden yksiköiden välisiä projektitoiminnan toimintamalleja ja
- vastaat yksikön budjetoinnista ja talousseurannasta.

Menestyäksesi hyvin tehtävässä sinulla on
- soveltuva ylempi korkeakoulututkinto,
- laajaa kokemusta ja näyttöjä onnistumisesta julkisen sektorin projektinhallinnassa, projektijohtamisessa ja projektitoiminnan kehittämisessä,
- hyvä perehtyneisyys tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rahoitusinstrumentteihin,
- hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä esihenkilötaitoja, kuten osaamista palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen, tavoitteiden asettamiseen sekä asiantuntijoiden sparraamiseen ja ohjaamiseen,
- verkosto-osaamista ja fasilitointitaitoja,
- taitoa toimia sujuvasti kansainvälisissä verkostoissa ja vahva englannin kielen taito,
- halua kehittyä ja kehittää omaa ja yksikkösi osaamistasi sekä
- päämäärätietoinen, ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen työote.


Olet luonteeltasi aktiivinen ja aloitteellinen, ulospäinsuuntautunut, empaattinen ja omaat hyvän stressinsietokyvyn.

Luemme eduksi ammattikorkeakoulukentän tuntemuksen ja kokemuksen ihmisten johtamisesta.

Miksi meille töihin?
Tarjoamme näköalapaikkaa Varsinais-Suomen korkeakoulujen tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan, jota toteutetaan yhteistyössä työelämän sekä kansainvälisten kumppanien kanssa.

Olemme joustava ja jatkuvasti uudistuva korkeakoulu. Meillä pääset työskentelemään monialaisessa ja innostavassa työyhteisössä, jossa me-henki on hyvä. Tervetuloa mukaan innostavaan kehittäjäyhteisöömme!


Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kerro meille, miksi olet paras valinta tehtävään. Liitäthän mukaan CV:si sekä suosittelijan/suosittelijoiden yhteystiedot sekä palkkatoiveen perusteluineen.

Lue lisää Turun AMK:n TKI-toiminnasta: https://www.turkuamk.fi/fi/tutkimus-kehitys-ja-innovaatiot/kehitetaan-yhdessa/


Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut, Kupittaan kampus, Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat vararehtori Juhani Soini, juhani.soini@turkuamk.fi, 050 598 5321 ja TKI-palveluiden päällikkö Johanna Krappe, johanna.krappe@turkuamk.fi, 040 355 0529.
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori
Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, johon kuuluu opettajia, asiantuntijoita ja opiskelijoita – eri vaiheissa uraansa olevia ammattilaisia. Olemme tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction.