Projektityöntekijä, Barnahus-hanke, Pohjanmaan hyvinvointialue

Ansök senast  7.8.2024 15:00

Haemme projektityöntekijää Barnahus-hankkeeseen Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Hanke on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama ja hankkeen kansallisesta koordinaatiosta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

Barnahus-hankkeessa tehostetaan lapsiin kohdistuvien väkivaltaepäilyjen selvitysprosesseja sekä väkivaltaa kokeneiden lasten tukea ja hoitoa. Tarkoituksena on kehittää lapsiin ja nuoriin kohdistuvan väkivallan ehkäisyn, tunnistamisen sekä uhrien hoidon koordinaatiota ja sisältöjä. Hanke on suunniteltu jatkuvan 2025 vuoden loppuun.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi työyhteisön tuella. Barnahus-hankkeessa pääset mukaan vahvaan substanssiosaajien joukkoon ja saat arvokasta kokemusta kehittämistyöstä valmiiksi luotujen kansainvälisellekin tasolle ulottuvien verkostojen kanssa. Osallistut taustatietokartoituksiin ja jatkokehität LASTA-seula-mallia alueella. LASTA-seula-mallilla varmistetaan viranomaisten välinen tiedon jakaminen ja monialainen yhteistyö tilanteissa, joissa epäillään lapsen joutuneen pahoinpitelyn tai seksuaalirikoksen kohteeksi. LASTA-seula-mallin avulla lapsen tilanne voidaan selvittää nopeammin ja se palvelee lapsen etua.

Kelpoisuusvaatimuksena haettuun tehtävään on sosiaalialalle soveltuva korkeakoulututkinto. Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kotimaisissa kielissä. Lisäksi edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä oman työn suunnitteluun ja itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme myös kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja käytännön kokemusta lapsiin kohdistuvan väkivallan ilmiöistä. Eduksi katsotaan kokemus moniammatillisesta viranomaisyhteistyöstä.

Aloitusajankohta: 1.9.2024 (mahdollisuus aloittaa myös elokuun aikana).


Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto.
Hyvä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Sovelletaan koeaikaa.


Läs mer

https://barnahus.fi/ ja https://pohjanmaanhyvinvointi.fi/tietoa-meista/hankkeet/barnahus-hanke/

Kontaktuppgifter

hankekoordinaattori Jannika Mattila

29.7. - 2.8.24 klo 9-11

puh. 040 162 6905

etunimi.sukunimi@ovph.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa. Barnahus-hankkeen työstä keskeisin osa tehdään yhteistoiminta- ja hyvinvointialueilla THL:n koordinoimana. Läs om arbetsgivare