Projektityöntekijä (ESR-hanke) - Vasa stad

Projektityöntekijä (ESR-hanke)

Vaasan kaupunki hakee kahta määräaikaista projektityöntekijää ESR-hankkeeseen Osallisuuden askeleet työllistämispoluille (OSAT) ajalle 1.9.2019-30.4.2020.

Hankkeen tavoitteena on syrjäytymisvaarassa olevien työttömien ja työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden työ- ja toimintakyvyn edistäminen sosiaalisen osallisuuden ja yhteisöllisyyden keinoin kohti kuntoutus-, koulutus- ja työllisyyspolkuja. Kohderyhmän toiminnot toteutetaan pääosin Vöyrinkaupungin ja Ristinummen kaupunginosissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto, kuten esim. sosionomi (AMK), lähihoitaja tai muu sopiva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen taito.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista kehittämisotetta. Työntekijän on kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmämuotoiseen työskentelyyn ja toiminnan suunnitteluun. Kokemusta erilaisten ihmisten kohtaamisesta sekä aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi
https://www.vaasa.fi/osallisuuden-askeleet-tyoelamaan-osat-esr-hanke-2017-2020

Asuntopäällikkö Jonas Nylén puh. 040 139 3617

Kiinteistötoimi
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.
Olemme Vaasan alueen suurin työnantaja. Meillä työskentelee noin 6000 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Tutustu työnantajaan