test
Projektityöntekijä, ikääntyneiden mt-palvelut - Jyväskylän kaupunki

Keski-Suomen sote-uudistuksessa kehitetään julkista sosiaali- ja terveydenhuoltoa vastaamaan yhteiskunnan ja asiakkaiden muuttuviin palvelutarpeisiin. Monialaisesti toimivien sosiaali- ja terveyskeskusten ja digitaalisesti toteuttavien palveluiden avulla pystymme vastaamaan aikaisempaa paremmin ja joustavammin palveluiden kysyntään. Lisäksi tulemme muun muassa kehittämään ja yhtenäistämään mielenterveys- ja päihdepalveluita Keski-Suomen alueella.

Haemme Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hankkeeseen kehittämismyönteistä ja mielenterveys- ja päihdetyön osaavaa

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.2022 - 30.11.2023 tekemään työtä ikääntyneiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämiseksi yhdessä projektipäällikön kanssa.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu mm.
- tuoda mielenterveys- ja päihdetyön osaamista osaksi ikääntyneiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämistoimenpiteitä
- olla mukana kuvaamassa ikääntyneiden mielenterveys- ja päihdepalveluketjua
- olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa ammattilaisten osaamisen vahvistamiseen tähtääviä toimenpiteitä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan mielenterveys- ja päihdepalveluiden saatavuuteen ja sujuvuuteen sekä verkostoitumaan laajasti eri toimijoiden kanssa. Keski-Suomen sote-uudistuksen koko hanketiimin asiantuntijat ovat tarvittaessa kehittämistyön tukena.

Projektityöntekijältä edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta ikääntyneiden mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä sekä monialaisesta työskentelystä, eri palveluverkostojen tuntemista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Etsimme tiimiimme ennakkoluulotonta, kehittämismyönteistä ja digitaalisesti orientoitunutta vahvaa mielenterveys- ja päihdetyön osaajaa. Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtäväkohtainen palkka on 3232 eur/kk.

Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Projektipäällikkö Emilia Nygren, p. 050 311 8687 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeet

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb