Projektkoordinator - Borgå stad

Kultur- och fritidstjänster i Borgå stad söker en projektkoordinator till ett ordinarie anställningsförhållande från 1.2.2021 eller enligt överenskommelse.

Projektkoordinatorn har till uppgift att svara för samordningen, ekonomin och rapporteringen i fråga om kultur- och fritidstjänsternas projekt och för genomförandet av de årliga överenskomna projekten. Hen har ett nära samarbete med sakkunniga och projektpersoner vid enheterna för kultur- och fritidstjänster. I uppgifterna ingår andra organisatoriska uppgifter, upphandling av tjänster och skötsel av kontakter.

Behörighetsvillkoren är lämplig högskoleexamen inom branschen. Dessutom har sökanden gedigen kompetens inom projekt- och ekonomiförvaltning, minst fem års erfarenhet av motsvarande uppgifter, upphandlingskompetens och praktisk erfarenhet av ekonomiplanering, uppföljning, rapportering och styrning av projekt.

Framgång i uppgiften förutsätter god kommunikations-, samarbets- och interaktionsförmåga, kännedom om nätverk samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.
Lönen fastställs enligt AKTA. Den uppgiftsrelaterade lönen är mellan 2900 euro och 3 300 euro i månaden.

Den som väljs ska uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden tar slut. Prövotiden är sex månader.

Skicka din ansökan senast 18.1.2021 kl. 12 via länken Sök nu.


Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Ytterligare information ger kultur- och fritidsdirektör Merja Kukkonen, merja.kukkonen@porvoo.fi eller tfn 040 4891 754

Kultur- och fritidstjänster
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.

Borgå stad - Rökfri arbetsplats