Prosessialan opettaja - Kajana stad

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa Kainuun ammattiopistossa on avoinna prosessialan opettajan tehtävä 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme prosessialan tiimiin prosessitekniikan osaajaa. Työtehtäväsi on ohjata ja tukea oppijoita. Olet asenteellisesti eteenpäin suuntautunut ja itsesi kehittäminen on ominaisuus, josta sinut tunnetaan.

Työssäsi painotetaan huolto- ja kunnossapidon sekä käynnissä pidon osaamista prosessitekniikan työympäristöissä. Teet mielelläsi yhteistyötä alan yritysten kanssa ja tulet toimeen erilaisten oppijoiden kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Lisäksi hyvät tietotekniikkataidot ovat välttämättömät.

Arvostamme laaja-alaista prosessialan tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot luetaan eduksi.

Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Oppilaitoksellamme on toimipaikkoja Kajaanissa ja Kuusamossa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, tulos huumausainetestistä sekä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani. Hakuaika päättyy 31.7.2021 klo 15.00.

Valinnassa otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautetut ja työnteon keskeytyksellä olevien hakemukset, mikäli he täyttävät kelpoisuusehdot. Aikaisemmassa haussa ollet hakijat ovat valinnassa mukana (Kuntarekry 344714).

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jori Kortetjärvi, puh. 044 7159280, jori.kortetjarvi@kao.fi

Lisätietoja

Koulutusliikelaitos, Kainuun ammattiopisto

Kajaani on 37 000 asukkaan maakuntakeskus Kainuussa. Kajaanissa arki on sujuvaa ja elinkeinoelämä monipuolista. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä.


Osoite: Opintie 3, 87100 Kajaani

Rekommenderade jobb