Skip to main content
test
Prosessiharjoittelija (2) / Tampereen Vesi Liikelaitos, kesätyö - Tampereen kaupunki

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 70 M€. Meillä työskentelee noin 160 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme kahta prosessiharjoittelijaa Jätenvedenpuhdistuksen yksikköön Viinikanlahteen Tampereen Vedelle ajalle 2.5.2023 - 31.8.2023.

Prosessiharjoittelijana tehtäviisi kuuluu biologisen prosessin ohjausta, valvontaa ja säätöä Tampereen Veden jätevedenpuhdistamoilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu altaiden, säiliöiden sekä laitteistojen pesu- ja huoltotöitä.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Tehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää sekä yhden vuoden opintoja prosessi-, kemian-, vesi- tai ympäristötekniikasta.

Eduksi katsotaan alan kokemus ja voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Lasse Järvinen, puh. 044 431 4016.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Lasse Järvinen, puh. 044 431 4016.

Lisätietoja

Tampereen Vesi Liikelaitos

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: 33800 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb