Skip to main content
test
Psykiatri (nuorisopsykiatria) - Pirkkalan kunta

Etsimme nuorisopsykiatria vakituiseen virkaan 3.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykiatrin tehtäviin kuuluvat Pirkkalan nuorisopsykiatristen potilaiden ennaltaehkäisy, diagnostiikka, hoito ja ohjaus perustasolla yhdessä nuorisopsykiatrisen tiimin kanssa. Tehtävään kuuluu myös nuorisopsykiatrian toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Työtä tehdään kolmen hengen tiimissä, jossa on psykiatri, psykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Pirkkalan nuorisopsykiatrian yksikköön. Nuorisopsykiatrian ja perheneuvolan yhteiset tilat sijaitsevat Pirkkalan keskustassa.

Edellytämme aiempaa työkokemusta nuorisopsykiatrin työstä perustasolla ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kehitysmyönteistä työotetta. Odotamme osaavaa tiimityöntekijää, jolla on valmiuksia ja halua nuorisopsykiatrian yksikön toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on psykiatrian erikoislääkäri. Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika 38 tuntia 15min/vko, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Tuomas Jukkola, puhelin: 050 448 3355

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb