Psykiatrian erikoislääkäri - Äänekosken kaupunki

Psykiatrian erikoislääkäri

Äänekosken kaupungin terveyskeskus hakee psykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Äänekosken kaupungin terveyskeskuksen väestöpohja on n. 18.900. Käytämme ammattihenkilölistaamismallia vastaanottotoiminnassa, jota täydentävät päiväpolitoiminta sekä ensiapulinja. Lääkärinvakansseja on yhteensä 16. Kaikki terveydenhuollon avotoiminnot on keskitetty modernille terveysasemalle mukaan lukien mielenterveyspalvelut ja 40 sairaansijan akuuttisairaala.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen työryhmän jäsenenä psykiatrian erikoislääkäri osallistuu psykiatristen avopalvelujen laatutason ja hoitoketjujen kehittämiseen. Mielenterveyspalveluissa toimii moniammatillinen akuutti- ja kuntoutustiimi. Psykiatrin työnkuva koostuu potilastyöstä, konsultaatioista ja kehittämisestä. Päihdeklinikkaa konsultoi kokenut terveyskeskuslääkäri. Aiempi perehtyneisyys päihdehuoltoon tai mielenterveystyön suunnitteluun voidaan katsoa eduksi.

Vakinaiseen virkaan on kelpoisuusehtona psykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää määräaikaisena psykiatriasta kiinnostuneella laillistetulla lääkärillä.

Terveyskeskus toimii Kuopion yliopiston yleislääketieteen ja työterveyshuollon erikoistumiskoulutuspaikkana. Konsultaatioita antavat mm. radiologi, ortopedi ja sisätautilääkäri. Yöpäivystys (klo 18-08) järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen keskussairaalan kanssa. Terveyskertomusjärjestelmä on Mediatri, tukien asiakkaiden itsehoitopalveluja.

Virassa voidaan noudattaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista ilmoitettava kirjallisesti viran vastaanottamisesta ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset Kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Keijo Lukkarinen, p. 040-5004313 tai apulaisylilääkäri Marju Tammelin, p. 040-5493120
E-mail: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Ylilääkäri
Terveyskatu 8
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.