Skip to main content
test
Psykiatrian erikoislääkäri - Valkeakosken kaupunki

Haemme Valkeakosken mielenterveyspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

kahta (2) psykiatrian ERIKOISLÄÄKÄRIÄ (vakanssinumerot 21019 ja 21104)

Valkeakoskella mielenterveyskeskuksen työryhmään kuuluu sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijä, neuropsykiatrinen valmentaja ja psykologi. Avohoitoa voidaan tehostaa intensiiviyksikön jaksolla. Päihde- ja riippuvuusongelmien hoito toteutuu kaupungin omalla A-klinikalla päihdepsykiatrin tuella. Nuorten aikuisten kohdalla voi konsultoida nuorisopsykiatria ja vanhusikäisten kohdalla terveysaseman geriatria. Kouluttautumiselle varataan riittävästi aikaa ja erikoislääkäriltä toivotaan koulutus- ja kehittämismyönteisyyttä.

Työaika on 38,25 h/vko ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Osa-aikatyön sekä etätyön tekeminen on mahdollista.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 14.11.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi, (työavain 457365).

Virka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.valkeakoski.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/aikuisten-mielenterveyspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Riikka Luoto, puh. 040 335 7250 (sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi)

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 20.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Apiankatu 5, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb