Skip to main content
test
Psykiatrian erikoistuva lääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Tervetuloa Jyväskylään, Keski-Suomen Sairaala Novaan! Harkitsetko erikoistumista psykiatriaan, mutta et vielä tiedä mikä erikoisalasi on? Ota meihin yhteyttä - räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus! Meillä pääset työskentelemään moderniin sairaalaympäristöön ja kehittyvään työyhteisöön, jonka tavoitteena on toteuttaa maamme uudenaikaisinta psykiatriasta hoitoa.

Haemme psykiatrialle

ERIKOISTUVIA tai ERIKOISTUMISTA HARKITSEVIA LÄÄKÄREITÄ eri pituisiin työsuhteisiin.

Työjakson ollessa vähintään 6 kuukautta, voit osallistua psykiatrian erikoistumiskoulutukseen. Psykiatriaan tai nuorisopsykiatriaan erikoistuville lääkäreille tarjoamme mahdollisuuden osallistua elokuussa 2022 alkavaan psykoterapeuttisiin menetelmiin perehdyttävään koulutukseen - paikkoja on rajoitetusti, lue lisää alempaa!

Sairaala Novassa erikoistuessasi voit työskennellä osastotyössä tai avohoidossa. Osastoilla hoidamme sekä aikuisia, että nuoria. Meillä on yhteensä viisi aikuispsykiatrista osastoa, joista neljä sijaitsee sairaalan seitsemännessä kerroksessa ja yksi n. kilometrin päässä sairaalasta. Lisäksi sairaalan seitsemännessä kerroksessa on nuorisopsykiatrian osasto.

Avohoidossa työskennellään sekä aikuisten, nuorten, että lasten parissa. Aikuisten psykiatrinen avohoito sijaitsee Sairaala Novan toisessa kerroksessa, kun taas lasten- ja nuorisopsykiatrian avohoitokokonaisuudet sijoittuvat muutaman askeleen päähän viereiseen rakennukseen. Osastojen ja avohoidon lähekkäinen sijainti Sairaala Novassa mahdollistaa saumattoman yhteistyön ja somatiikan sijoittuminen saman katon alle edesauttaa toimivaa konsultaatiotoimintaa.

Monta hyvää syytä tulla meille töihin:

- Tukenasi ovat moniammatillinen tiimi ja vahva seniorikollegoidemme tuki.
- Sairaala Novassa psykiatrian erikoislääkärikoulutus toteutuu professorin ja kliinisen opettajan johdolla, mm. viikoittaisilla seminaareilla ja tutoroinnilla. Erityistä huomiota kiinnitetään riittävän lähiohjauksen toteutumiseen .
- Saat hyvän perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen - kysy lisää!
- Mukavan kokoinen sairaala mahdollistaa klinikoiden välisen tiiviin yhteistyön.
- Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia kiinnostuneille, mm. osallistuminen yliopiston aivotutkimuskeskuksen kanssa toteutettavaan masennustutkimukseen.
- Varmista osallistumisesi elokuussa 2022 alkavaan psykoterapeuttisiin menetelmiin perehdyttävään koulutukseen, jossa vapaana on vielä 5 paikkaa! Koulutuksessa harjoitellaan psykoterapeuttista vuorovaikutusta ja perehdytään monipuolisesti psykoterapeuttisiin menetelmiin, kuten dialektiseen käyttäytymisterapiaan, skeematerapiaan ja motivoivaan haastatteluun. Koulutus on tarkoitettu Sairaala Novassa työskenteleville psykiatriaan tai nuorisopsykiatriaan erikoistuville lääkäreille. Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää koulutuksesta!

Olemme uudistaneet vahvasti psykiatrian toimintamalleja ja prosesseja. Arvostamme työntekijöissämme positiivista palveluasennetta ja aitoa ihmisten kohtaamista.

Voit olla meihin yhteydessä, kun sinulla on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys - ollaan yhteydessä ja keskustellaan tilanteestasi henkilökohtaisesti! Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä lisäksi erikoisalasta riippuen rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittamaa rikosrekisteriotetta.

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keski-suomen-sairaanhoitopiiri/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Ylilääkäri
Kirsi Hölttä-Koivunen
puh. 050 316 9734 tai +358142691352
kirsi.holtta-koivunen@ksshp.fi
-
Kliininen opettaja, Ylilääkäri
Elina Mäntynen
puh. 050 525 2714 tai +358142692621
elina.mantynen@ksshp.fi

Lisätietoja

Psykiatrian palvelualue

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb