Psykiatrinen sairaanhoitaja - Kalajoen kaupunki

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 28.6.2019 klo 15 mennessä

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN TOIMI

mielenterveys-ja päihdeyksikössä 2.9.2019 alkaen

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hakijoilta edellytetään lasten- ja nuorisopsykiatrista kokemusta.
Hakijoilta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön ja itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, aktiivista ja kuntouttavaa työotetta.

Pätevyysvaatimuksena on psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Osastonhoitaja Susanna Hihnala, puh. 044 4691 315

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Tutustu työnantajaan