Psykiatrinen sairaanhoitaja

Haemme

Haemme PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA Janakkalan kunnan mielenterveys- ja päihdepalveluiden yksikköön 2.1.2020 alkaen

Meidän mielenterveys- ja päihdepalveluiden yksikköön kuuluu mahtava ammattilaisten joukko, jotka ovat sitoutuneet työhönsä. Tehtävänkuvan viilaamme mielellämme hakijan omaan erityisosaamiseesi sopivaksi. Keskeisimmät tehtäväsi olisivat joka tapauksessa hoidon tarpeen arviointi, hoitosuhdetyöskentely (vastaanotolla tai kotikäynnillä) sekä ryhmätoiminta.

Tutustu meihin https://www.janakkala.fi/palvelut/terveys/terveyspalvelut/mielenterveys-ja-paihdepalvelut/psykiatrinen-avohoito/

Tehtäväkohtainen palkka on 2479,91e ja työaikamuotona yleistyöaika. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, jonka aikana valitun on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt.

Psykiatrisen sairaanhoitajan toimi on haettavana 21.11.2019 alkaen. Haastattelut pidetään 12.12.2019.
Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Faktat työsuhteesta:
Työsuhteen kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Hakijalle on eduksi, mikäli hän on suorittanut mielenterveyteen tai päihdetyöhön liittyviä täydennyskoulutuksia sekä tehnyt itsenäistä vastaanottotyötä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa psykiatrinen sairaanhoitaja Heli Lahti, puh. 03 680 1494 ja hallinnollisiin kysymyksiin vastailee ylihoitaja Sini Kelo, puh. 03 680 1923.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi palvelun kautta. Hakuaika päättyy 8.12.2019 klo 16:00.

Janakkalan kunta, Perusturva, Terveydenhuolto, Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Tapailanpiha 13 B, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.