Psykiatrinen sairaanhoitaja

Sinustako osaaja hirveen ihanaan joukkoomme Kankaan koululle Hollolaan?
Haemme psykiatrista sairaanhoitajaa pienten Etappiin. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Työparinasi toimii erityisluokanopettaja sekä koulunkäntiavustaja. Toivomme, että voisit aloittaa heti tai ainakin aika pian. Työsuhde päättyy 4.6.2021 ja koeaika on 3 kk. Säännöllinen työnohjaus ja oppilashuoltotiimimme ( 3 psykologia, 5 koulukuraattoria ja 1 psykiatrinen sairaanhoitaja) tukevat työtäsi. Tehtävä on osa-aikainen, työtä on 35 tuntia viikossa.
Jos olet juuri kaipaamamme henkilö, laita hakemuksesi liitteeksi kelpoisuuden osoittavat todistukset. Valitun tulee esittää myös rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

erityisopetuksen rehtori, oppilashuollon esimies
Hanna Rapatti
hanna.rapatti@hollola.fi
044-7801222

Kankaan koulu
Osoite: Koulurinteentie 9E, 15870 Hollola

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meillä on tarjolla yli 600 eri kokoiset saappaat oman alansa osaajille. Saappaissa on myös kasvunvaraa. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Panostamme parhaaseen asiakaspalveluun mm. tarjoamalla vuosien 2019 - 2020 aikana koko henkilöstölle mahdollisuuden kehittää asiakaspalveluosaamistaan.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa