Skip to main content
test
Psykiatrinen sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa terveydenhuollon toimialueella on haettavana 8.7.2022 klo 12 mennessä.

PSYKIATRISEN SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Psykiatrisen sairaanhoitajan toimen alkusijoituspaikkana on vastaanottopalvelut. Psykiatrisen sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu perusterveydenhuollon psykiatrisen sairaanhoitajan eli depressiohoitajan ja psykiatrisen arviointihoitajan tehtävät vastaanottoalueella. Kelpoisuusvaatimuksena psykiatrisen sairaanhoitajan toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan psykiatrisen sairaanhoitajan opinnot ja kokemus itsenäisestä vastaanottotyöstä. Toimi täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävän sekä asiakaspalvelun kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:
vs. osastonhoitaja Merja Koskela p. 040 635 5442, hoitotyönjohtaja Heidi Laitila p. 044 419 5023 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Koskela p. 040 635 5442, Heidi Laitila p. 044 419 5023 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Vastaanottopalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb