Skip to main content
test
Psykiatrinen sairaanhoitaja - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Haemme PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen mielenterveys- ja päihdeyksikköön.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissämme. Tiimiin kuuluu kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa, psykologi ja psykiatri. Tuemme työhön perehtymisessä ja arvostamme uusia ajatuksia ja ideoita. Sinulla on mahdollisuus osallistua koulutuksiin, jotka tukevat työtäsi ja siinä kehittymistä. Työnantaja tukee liikunta- ja kulttuuriseteleiden hankinnassa. Olemme joustava työnantaja ja tarjoamme mahdollisuutta myös osa-aikaiseen työhön.

Tehtävänkuvaus:

Yksikössä toteutetaan mielenterveys- ja päihdehäiriöistä kärsivien potilaiden hoidon tarpeen arvioita ja lyhytkestoisia tutkimus- ja hoitojaksoja.
Tutkimus- ja hoitojaksolle tullaan joko oman yhteydenoton perusteella tai terveyskeskuslääkärin ohjaamana. Keskeisenä toimintaa ohjaavana periaatteena on nopea arvioon ja hoitoon pääsy.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, sairaanhoitajan tutkinto. Suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen sairaanhoito tai syventyminen päihdeasiakkaisiin tai muu työtä tukeva koulutus. Edellytämme rekisteröitymistä Valviraan. Tehtävässä edellytetään ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVe) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa

Toivomme hakijoilta riittävää tietopohjaa psykiatrisista häiriöistä ja hoitomenetelmistä, työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, kykyä itsenäiseen työhön ja tiimityöskentelyyn sekä halua uuden oppimiseen ja työn kehittämiseen. Toivotaan mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan sijaisen löydyttyä.
Työsuhteessa on koeaika.
Edellytämme tartuntatautilain 48 ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.paimionsauvonterveyskeskus.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Ström-Valo, osastonhoitaja
paivi.strom-valo@paimio.fi
02 4746 343

Lisätietoja

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Yksilön ja väestön perusterveydenhuolto

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa omistajakuntiensa asukkailleen tilaamat perusterveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymän väestöpohja on yli 14 000 asukasta. Kuntayhtymällä on pääterveysasema Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Palveluksessamme on noin 100 henkilöä.


Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21530 Paimio

Rekommenderade jobb