Oletko vastuuntuntoinen, pitkäjänteinen ja kehitysmyönteinen sairaanhoitaja, joka osaa puhaltaa yhteen hiileen työryhmän kanssa samalla kyeten itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon? Tule meille Karkkilan Kompassiin tehostetun palveluasumisyksikön iloiseen tiimiin tuomaan ammattitaitosi yhteiseen tavoitteeseemme: jokaisen asiakkaan mahdollisimman itsenäinen ja hyvä elämä.

Karviainen on asiantuntijuutta arvostava, luotettava, myönteinen ja osaamisen kehittämiseen sitoutunut perusturvakuntayhtymä, joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja Karkkilan ja Vihdin asukkaille. Karviaisen arvoina ovat myönteisyys, uudistuminen, oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys.

Sinun lisäksesi yksikössä työskentelee lähiesimies, 2 sairaanhoitajaa, yksi sosiaaliohjaaja sekä 7 ohjaajaa sekä asumispalveluiden yhteinen sosiaaliohjaaja.
Sairaanhoitajien työ kompassissa on pääasiassa aamu- ja iltavuoroa: lähtökohtana on, että yksikössä on arkisin aamuvuorossa aina sairaanhoitaja. Työaikamuotona on vuorotyöluonteinen jaksotyö ja noudatamme autonomista työvuorosuunnittelua.

Kompassissa meillä on tahtotila siihen, että asiakkaat kuntoutuvat kohti itsenäisempää asumista ja heitä kannustetaan ja osallistetaan omaa elämää ja asumista koskevaan päätöksentekoon. Asiakkaat arvioivat itse omaa kuntoutumistaan työryhmän kanssa ja tässä meillä on apuna palvelu- ja kuntoutussuunnitelman rinnalla TUVA-toimintakykymittari. Toimintakykyä arvioidaan laajasti ja keskiössä työssä on asiakkaan oma kokemus omasta toimintakyvystään, sekä asiakkaan vahvuudet ja voimavarat. Käytämme kompassissa myös yhteisöhoidon elementtejä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakkaan tarpeita huomioivaa ja voimavaroja kunnioittavaa työotetta, luovaa ongelmanratkaisukykyä, verkostoyhteistyötaitoja ja kykyä hallita vaihtuvia tilanteita. Tehtäviin sisältyy asukkaiden psykososiaalisen toimintakyvyn ja aktiivisen arjen sujumisen tukeminen, sekä yksilö- ja ryhmätoimintojen suunnittelu ja toteuttaminen. Työryhmällä on säännöllinen ryhmätyönohjaus.

Tehtävä täytetään heti / sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 629,73 €/kk. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitaja (AMK) tutkinto (tai vastaava aikaisempi tutkinto) sekä suoritetut mielenterveys- ja päihdetyön syventävät opinnot tai psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinto. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Tehtävän hoitamiseen toivotaan ajokorttia, koska yksikössä on oma auto, jota käytetään työtehtävissä. Tehtävään valitun tulee 30 vrk. kuluessa päätöksestä esittää Karviaisen työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tarkistamme ammattipätevyyden JulkiTerhikki -rekisteristä. Noudatamme KVTES:n mukaista koeaikaa. Työsuhteen alkaessa työntekijällä tulee olla Tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Karviainen on savuton työnantaja.

Haastatteluja voidaan pitää jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.
Haastatteluun pyydetyn on esitettävä alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.
Hakuaika päättyy 19.7.2021 klo 23.59

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Karviainen mielenterveys- ja päihdepalvelut/asumispalvelut
osastonhoitaja Mari Pihl, p. 050-4661227
mari.pihl@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Kompassi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Nyhkäläntie 43, 03600 Karkkila
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb