Skip to main content
test
Psykiatrinen sairaanhoitaja päivystykseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijana osana päivystyksen tiimiä?

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen mielenterveys- ja päihdepalveluihin. Työ sijoittuu Kymenlaakson keskussairaalan päivystykseen, jossa psykiatriset sairaanhoitajat työskentelevät osana päivystystoimintaa. Psykiatrinen sairaanhoitaja toimii päivystyksessä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijana tehden ikäryhmästä riippumatonta psyykkisen tilan ja hoidon tarpeen kartoitusta ja arviointia, jatkohoidon suunnittelua sekä palveluihin ohjaamista. Työssä korostuu moniammatillinen yhteistyö muiden toimijoiden kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä päätöksentekokykyä, joustavuutta sekä nopeasti muuttuvien tilanteiden hallintaa. Arvostamme reipasta asennetta, kehittämismyönteisyyttä sekä oman osaamisen ja ammattitaidon ylläpitämistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Tehtävä edellyttää voimassaolevia lääkelupia, jotka voit myös suorittaa heti työsuhteen alussa.

Meillä saat motivoivia ja merkityksellisiä työtehtäviä, säännöllisen työnohjauksen, sekä ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen työhön.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointietuja
- Etuisuuksia paikallisilta yrittäjiltä
- Kattavan koulutuskalenterin

Päivystyksen psykiatristen sairaanhoitajien lähiesihenkilönä toimii Yleissairaalapsykiatrian poliklinikan palveluesimies.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Työ alkaa 01. 08.2022 tai sopimuksen mukaan.

P.S. Haastatteluita voidaan aloittaa jo hakuaikana eli laitathan hakemuksesi pian!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

20.6.-4.7.2022
Ylihoitaja Satu Ukkola
puh. 044 2231284
satu.ukkola(at)kymsote.fi
5.7.-10.7.2022
Palveluesimies Milja Marttila
puh. 044 223 1808
milja.marttila(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb