Skip to main content
test
Psykolog/ Psykologi,  Lasten kuntoutuspalvelut - Esbo stad

Söker du ett meningsfullt jobb tillsammans med barn och familjer? Är ett mångprofessionellt arbete och utvecklingsmöjligheter viktiga för dig? Ser du fram emot familjecenter och välfärdsområden? Om svaret är ja, sök då jobbet som psykolog hos Habiliteringstjänster för barn i Esbo!

Haemme ruotsin ja suomen kielellä työskentelevää psykologia vakituiseen toimeen ruotsinkieliseen tiimiimme Espoon Lasten kuntoutuspalveluihin, Olarin toimipisteeseen! Vi söker en psykolog till vårt svenska team som består av tre talterapeuter, en ergoterapeut och en psykolog.

Habiliteringstjänster för barn i Esbo erbjuder psykologtjänster på basnivå åt barn under skolåldern och deras familjer. Barnen kommer till tjänsterna med remiss, då det finns oro för barnets utveckling, eller då föräldrar eller andra aktörer i barnets vardag har behov av stöd och handledning gällande barnets utmaningar. Vid Habiliteringstjänster för barn arbetar, förutom 11 psykologer, även talterapeuter och ergoterapeuter. Sammanlagt är vi över 50st sakkunniga.

Psykologin työn painopiste on perheiden ja lapsen muun lähiympäristön ohjauksessa ja konsultoinnissa sekä lasten arvioinnissa. Työssäsi psykologina myös mallinnat konkreettisia tukikeinoja perheiden arkeen. Työ toteutuu itsenäisesti tai yhteistyössä puhe- ja toimintaterapeuttien kanssa. Asiakastyötä tehdään vastaanotolla sekä osin etäkontaktein ja normaalitilanteessa asiakasprosesseihin liittyy myös ohjaus- ja havainnointikäyntejä lapsen arkiympäristöön. Työskentelyssä huomioimme laajasti lapsen ja perheen kokonaistilannetta monialaista asiantuntijuutta hyödyntäen.

Meillä Espoossa on kannustava työyhteisö, jossa kukaan ei jää yksin. Tarjoamme työhön kollegiaalista ja moniammatillista tukea sekä ryhmätyönohjausta. Työssä käytettävät ohjausmateriaalit ovat helposti saatavilla. Perehdytys on mentorointityylistä ja esimiehet ovat läsnä työntekijöiden arjessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Lasten kuntoutuspalvelut
Työaika: 37h 45min
Tehtävä on vakinainen
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 3649,16 €/kk + 1 vuoden ajan 5% rekrytointilisä peruspalkasta

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään: innostunutta ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä laajoissa asiakas- ja yhteistyöverkostoissa toimimista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kiinnostusta ohjaukselliseen ja hoidolliseen työskentelyyn perheiden ja lapsen muun toimintaympäristön kanssa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm.lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/palvelut/lasten-psykologipalvelu

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Lasten kuntoutuspalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-770-22
  • 2.5.2022
  • 3649,16 €/kk + 1 vuoden ajan 5% rekrytointilisä peruspalkasta
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 29.4.2022 - 23.5.2022 15:45
  • PsykologitTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat: palveluesihenkilö Laura Hansén p. 043 825 3178 ja Lasten kuntoutuspalveluiden päällikkö Pinja Reikko p. 040 636 9572.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden hyvinvointipalvelut, Lasten kuntoutuspalvelut

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten kuntoutuspalvelut, perheneuvolat, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki.


Osoite: Pihatörmä 1 B, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb