Skip to main content
test
Psykologi (2,5), Seututerveyskeskus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme Seututerveyskeskukseen

PSYKOLOGEJA (2,5)

- Joutsan alueen (Joutsa, Toivakka, Luhanka) vastaanotolle (1),
- Keuruun alueen (Keuruu, Multia, Petäjävesi) vastaanotolle (1) ja
- Laukaan alueen (Laukaa ja Konnevesi) vastaanotolle (0,5)

Psykologin perustehtävään Keuruun ja Laukaan alueiden aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa kuuluu kokonaisvaltainen asiakkaan/potilaan tilanteen arviointi yhteistyössä asiakkaan/potilaan kanssa osana moniammatillista tiimiä sekä verkostomainen yhteistyö muiden viranomaistahojen kanssa. Tehtävään kuuluu myös lyhytinterventiivinen, kuntouttava ja/tai terapeuttinen työskentely asiakkaan/potilaan kanssa.

Joutsan alueella psykologi toimii osana moniammatillista tiimiä, tekee psykologin tutkimuksia sekä itsenäistä vastaanottotyötä. Tehtävään kuuluu myös yhteistyö neuvoloiden, koulujen ja sosiaalihuollon kanssa. Kohderyhmänä ovat lapset, kouluikäiset ja aikuiset.

Psykologin tapaamiset ovat aina määräaikaisia, tavoitteellisia ja terapeuttisia. Kiinnostuksen mukaan työtehtäviin voidaan sisällyttää ryhmien ohjausta. Psykologin työ on monipuolista ja edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisen tiimin kanssa tehtävään työhön.

Tarjoamme
- etätyömahdollisuuden
- kollegoiden tuen
- yksilö- ja työryhmätyönohjauksen
- koulutusmahdollisuuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on psykologin laillistettu tutkinto (559/1994). Kokemus mielenterveysvastaanoton psykologin työstä katsotaan eduksi. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lasten ja nuorten kanssa työskentelevän on annettava lisäksi rikostaustaselvitys (505/2002) ennen tehtävän vastaanottamista. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Käytössämme on rekrytointilisä. Kysy lisää palkkauksestamme!

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Osastonhoitaja Jani Korpela
014-269 0351
jani.korpela@seututk.fi
-
Ylihoitaja Tuula Antinaho
014-269 0400
tuula.antinaho@seututk.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Liikelaitos Seututerveyskeskus

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi - Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 4, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb