Psykologi - Orimattilan kaupunki

Psykologi - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin sivistys- ja hyvinvointitoimialalla on haettavana toistaiseksi voimassa oleva koulupsykologin toimi 1.8.2019 alkaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään.

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on kirjattu Orimattilan kaupungin strategiaan. Orimattilan koulupsykologit (3) vastaavat yhdessä koulukuraattorien (4) sekä PHHYKY:n kouluterveydenhuollon ammattilaisten kanssa yleissivistävän koulutuksen; esi- perus ja lukio-opetuksen oppilashuollon järjestämisestä yhteensä noin kahdelle tuhannelle oppilaalle ja opiskelijalle. Lisäksi Orimattilan kaupunki järjestää 1.8.2019 alkaen esi- ja perusopetuksen koulupsykologipalvelut Myrskylän ja Pukkilan kunnissa.

Koulupsykologin tehtävänä on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, koulumaailman tuntemus ja tieto koulun ulkopuolisista tukipalveluista, kokemus oppimisvaikeuksien selvittämisestä, kouluvalmiuksien arvioinnista sekä tukitoimien suunnittelusta ja psyykkisen hyvinvoinnin tukemisesta ovat tehtävän tuloksellisen hoitamisen perusedellytyksiä.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Koulupsykologilta edellytetään yhteistyökykyä psykologian asiantuntijana erilaisten tiimien jäsenenä ja verkostoissa sekä kiinnostusta kehittää opiskeluhuoltoa. Työtehtäviin sisältyy työskentelyä eri yksiköissä, joten ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen on välttämätön.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Tehtävää haetaan kuntarekryn kautta 31.5.2019 klo 15 mennessä.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää sähköiseen hakemukseen.

Läs mer

http://www.orimattila.fi

Opetuspäällikkö Piia Uotinen
puh. 040 844 1750
piia.uotinen@orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointitoimiala
Adress: Pappilantie 2, 16300 Orimattila

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Mer om arbetsgivaren