Psykologi - Lapinlahden kunta

Psykologi

Lapinlahden perhe- ja mielenterveysneuvola Käskynkässä on haettavana 21.6.2019 mennessä psykologin sijaisuus ajalle 5.8.2019 - 31.1.2020. Kelpoisuusehtona sijaisuuteen on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kokemusta työskentelystä aikuis- ja nuorisopsykiatriassa. Sijaisuudessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuden alkaessa työntekijän tulee esittää työnantajalle huumetestintulos. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukaan. Palkkaa ja työehtoja koskevat muut määräykset KVTES:n mukaan. Edellytämme tehtävässä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Haastattelut pidetään 4.7.2019 klo 10-16 Lapinlahdella.

Psykologin tehtäviin kuuluu moniammatillinen tiimityö aikuis- ja nuorisotyön mielenterveyspalveluiden työryhmän kanssa, psykologiset tutkimukset ja arvioinnit, hoitosuhde- ja terapiatyöskentely, verkostotyö. Lapinlahden mielenterveysneuvolassa työskentelee moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu psykiatrisia sairaanhoitajia, psykoterapeutti, psykologi ja sosiaalityöntekijä sekä ostopalvelulääkärinä psykiatri.

Lisätietoja

https://www.lapinlahti.fi

Sosiaali- ja terveysosaston osastopäällikkö Aino Huovinen p. 040 488 3401
Perhe- ja mielenterveysneuvolan esimies Marja-Leena Pakarinen p. 040 488 3473
etunimi.sukunimi@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Perhe- ja mielenterveysneuvola
Osoite: Asemakatu 8, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9 600 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikenneyhteyksien, 5-tien ja Savon radan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta. Kunnassa on yhdistetty sosiaali- ja terveysosasto.

Tutustu työnantajaan