Psykologi - Vaalijalan kuntayhtymä

Psykologi

Vaalijalan Pohjois-Savon poliklinikalla on haettavana 30.6.2019 mennessä

PSYKOLOGIN VIRKA

Työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä ja osallistut poliklinikan asiakkaiden kuntoutustarpeen arviointiin ja suunnitteluun. Osa työstä toteutuu asiakkaiden omassa toimintaympäristössä liikkuvina kuntoutuspalveluina. Pohjois-Savon poliklinikan toimipiste sijaitsee Kuopiossa. Työhön voi sisältyä myös työskentelyä Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen kuntoutusyksiköissä. Työ edellyttää sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsomme työkokemuksen erityishuollon palveluissa.

Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit esittää myös palkkatoiveesi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi Voit toimittaa myös hakemuksesi sekä CV:n ilman muita liitteitä osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Psykologi poliklinikka.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Pieksämäki 3.6.19

Johtava lääkäri

Lisätietoja

https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
https://www.vaalijala.fi/kuopio_pohjois-savo

Lisätietoja antavat psykologi Henna Kauppinen p. 050 389 9260 ja avopalvelujen ylilääkäri Tiina Hankama p. 050 389 9350.

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Leväsentie 2, 70700 Kuopio

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka keskuspaikka on Pieksämäellä sijaitseva Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla. Poliklinikat sijaitsevat Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Muuramessa.

Tutustu työnantajaan