Psykologi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykologi

Haemme psykologin sijaista Lappeenrannan mielenterveys- ja päihdevastaanotoille, ajalle 1.8.2019 - 15.1.2020

Eduksi katsomme mielenterveys- ja päihdetyön osaamisen. Toivomme että sinulla on hyvä kielitaito sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme myös aktiivisuutta moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työtehtävä sisältää psykologisten tutkimusten lisäksi mielenterveys- ja päihdehoitotyötä.

Kelpoisuutena sijaisuuteen on laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Palveluesimies Jaana Behm, jaana.behm@eksote.fi, p. 0400 154 556
Palvelupäällikkö/Ylilääkäri Jussi Seppälä, jussi.seppälä@eksote.fi, p. 040 146 3196

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Avo- ja osastopalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotot
Osoite: Lepolankatu 42, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan