Psykologi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykologi

Haemme psykologia (1) Imatran mielenterveys- ja päihdevastaanotoille.

Eduksi katsomme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä. Toivomme, että sinulla on hyvä kielitaito sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme myös aktiivisuutta moniammatillisen työryhmän ja uusien työtapojen kehittäjänä. Työtehtävä sisältää psykologisten tutkimusten lisäksi mielenterveys- ja päihdehoitotyötä. Hakijan osaamisen ja kiinnostuneisuuden perusteella työnkuvaa on mahdollista kehittää.

Tehtävään valitulta edellytetään halua työskennellä kaikissa aikuisten psykososiaalisten palveluiden yksiköissä, ja kiinnostusta kehittää sekä ylläpitää osaamistaan mahdollisesti muuttuvienkin työtehtävien edellyttämällä tavalla. Menestyksellinen työtehtävien suorittaminen edellyttää valitulta kykyä tulla toimeen erilaisten asiakasryhmien sekä yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

  • Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Avo- ja osastopalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotot
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • 239619
  • 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan
  • 10.6.2019 - 23.6.2019 23:59
  • PsykologitTerveydenhuoltoalaImatraEtelä-Karjala

Palveluesimies Jaana Behm, jaana.behm@eksote.fi, p. 0400 154 556
Palvelupäällikkö/Ylilääkäri Jussi Seppälä, jussi.seppälä@eksote.fi, p. 040 146 3196

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Avo- ja osastopalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelujen vastaanotot
Osoite: Tainionkoskentie 1, 55100 Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan