Psykologi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykologi

Lasten ja nuorten taloon Lappeenrantaan haetaan psykologia. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen.

Eksote on tehnyt merkittävää kehittämistyötä terveys- ja sosiaalipalveluissa. Keskeiset psykososiaaliset palvelut on keskitetty Lasten ja nuorten taloon. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä kokeneiden kollegoiden tuen. Työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisen ja mieltymyksen mukaan lastenpsykiatriaan tai nuorisopsykiatriaan.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin laillistus. Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Työ sisältää tutkimusta, arviointia ja hoitoa yhteistyössä lapsen/nuoren, vanhempien ja verkoston kanssa sekä työskentelemistä moniammatillisessa työryhmässä, sekä liikkuvaa työtä koko Eksoten alueella (ajokortti katsotaan eduksi).

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Koeaika 4 kk.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

-

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan