Psykologi - Kangasalan kunta

Psykologi

Kangasalan kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluissa julistetaan haettavaksi 28.7.2019 klo.15.00 mennessä

PSYKOLOGIN TOIMI

Kangasalan kaupunki hakee terveysalan ammattilaista mielenterveys- ja päihdepalveluiden psykologin toimeen 1.8.2019 alkaen.

Työsuhteen sijoituspaikkana on perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdeyksikkö PILKE, joka tarjoaa apua lievissä ja keskivaikeissa mielenterveyshäiriössä sekä eritasoisten päihdehäiriöiden hoitoa yhteistyössä omalääkärin, päihdepsykiatrin ja konsultoivan psykiatrin kanssa. Hoitoa toteutetaan yksilö-, ryhmä- ja verkostokäynnein.

Työryhmään kuuluu psykologi, sosiaalityöntekijä ja 3 sairaanhoitajaa sekä lähiesimies. PILKE- yksikkö on hallinnollisesti osa mielenterveys- ja päihdepalveluita.

Olemme koulutusmyönteinen ja kehittämiseen kannustava työnantaja. Meille henkilöstön työhyvinvointi on tärkeää ja pyrimme työn kokonaiskuormittavuuden hyvään hallintaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto. Hakijalta toivotaan kokemusta lyhytterapeuttisesta työstä ja ymmärrystä päihdeproblematiikasta. Eduksi katsotaan muutos- ja yhteistyökyky, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.Ennen toimen vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Kangasala on savuton työnantaja.

Tarkempia tietoja työsuhteesta antaa mielenterveys- ja päihdepalveluyksikön osastonhoitaja Marcel Mathier tai PILKE-yksikön lähiesimies/sh Suvi Antila. Mahdolliset yhteydenotot pyydetään tekemään sähköpostitse; etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan