Psykologi

Haemme Karviaisen perheneuvolaan psykologia sijaisuuteen 24.5.2022 saakka.

Perheneuvolan työryhmässämme työskentelee neljä psykologia, kolme perheneuvojaa ja konsultoiva lastenpsykiatri. Karviainen tuottaa perheneuvolapalvelut sekä Vihdin kunnalle että Karkkilan kaupungille.

Työtehtäviisi kuuluu mm. lasten kognitiiviset ja tunne-elämän tutkimukset, lasten tukikäynnit, perheiden ohjaus ja neuvonta sekä yhteistyö viranomaisverkostojen kanssa. Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Odotamme Sinulta oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä lasten, perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarjoamme sinulle osaavan työryhmän, jossa vahva kollegiaalinen tuki, säännöllinen työnohjaus sekä joustava työaika. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tarvitset oman auton käyttömahdollisuuden hoitaaksesi työtehtävää.
Jätä hakemuksesi 17.1.2021 mennessä kuntarekry.fi-sivuston kautta, työavain 311224.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

vs. Perhepalveluiden linjajohtaja Kirsi Hatanpää 044-7114076 tai kirsi.hatanpaa@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.