Psykologi

Etsimme mukavaan ja osaavaan tiimiimme psykologia Liedon perheneuvolaan. Perheneuvolassa on kaksi psykologia, kaksi sosiaalityöntekijää, ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä tekevä sairaanhoitaja ja toimistosihteeri. Lähiesimiehenä toimii perhekeskuksen palvelukoordinaattori. Perheneuvola on osa Liedon perhekeskusta.

Psykologin työ perheneuvolassa on monipuolista lasten ja heidän perheidensä kanssa tehtävää tutkimus- ja tukemistyötä sekä yhteistyötä perheen verkostojen kanssa. Keskeisiä työtehtäviä ovat lapsen käyttäytymisen, mielialan ja tunne-elämän tutkimukset, lapsen ja nuoren yksilölliset tukikäynnit sekä vanhempien kanssa käytävät lapsen kehitykseen ja vanhemmuuteen liittyvät keskustelut.

Psykologin työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että työparityöhön. Työ edellyttää joustavuutta, halua kehittyä sekä laaja-alaista ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntemusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi luetaan kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai muu vastaava koulutus.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Perhekeskuksen palvelukoordinaattori Maija Winqvist p. 040 6289806
Vs. perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Paula Laukamo p. 050 4316984

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhekeskus
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on noin 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään