Psykologi

Psykologin toimi Isonkyrön terveysasemalla

Psykologi toimii aikuisasiakkaiden mielenterveystyössä sekä neuvolaikäisten lasten ja heidän perheiden kanssa.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen to 31.12.2020 klo 15.00 mennessä: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Sirkka Autio p. 040-868 5923, sirkka.i.autio@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyskeskus
Osoite: Koskenalanti 18, 60220 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.