Psykologi

PSYKOLOGIN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE, perheneuvolassa 31.3.2021 saakka

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haettavana perheneuvolan psykologin määräaikainen työsuhde 31.3.2021 saakka. Aloitus ajankohta sovittavissa, toiveissa aloitus mahdollisimman pian. Resurssitilanne perheneuvolassamme elää, joten työsuhde saattaa jatkua myös maaliskuun jälkeen. Lisäksi psykologin vakituinen työsuhde tulee todennäköisesti avoimeksi 1.3.2021 alkaen.

Psykologin työ perheneuvolassa on tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä, jota tehdään yhdessä asiakkaan ja heidän perheidensä sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Psykologi työskentelee moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Työntekijän tukena on perheneuvolan monialainen tiimi, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, osa-aikainen lastenpsykiatri ja lastenneurologi, lasten fysioterapeutti, puheterapeutteja, perheohjaaja sekä toimistosihteeri. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työpareittain. Työntekijän tukena viikoittaisen tiimin lisäksi on perheneuvolan esimies ja ryhmätyönohjaus. Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät työn kehittämis- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi luemme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen tai muun vastaavan koulutuksen ja työkokemuksen perheneuvolatyöstä tai muuten lasten ja nuorten parista. Arvostamme myös mahdollista terapiakoulutusta.

Valitun on ennen määräaikaisen työsuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Perheneuvolassa työskentely on palkitsevaa, monipuolista ja sopivan haastavaa. Meillä on kiva työporukka ja hyvä yhteishenki. Otamme uudet työntekijät mielellämme vastaan.

Täytäthän hakemuksen sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti 10.12.2020.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Perheneuvolan vt. esimies Minna Okker, 040 133 6512, minna.okker@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Urheilutie 15, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats