Mikäli haluat työskennellä hyvin toimivassa monialaisessa verkostossa, lähellä kaunista luontoa, tule meille Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään perheneuvolapsykologiksi Kiuruvedelle.
Kiuruveden perheneuvolapalvelut ovat osa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perheneuvolaa. Kiuruvedellä sinulla on työparina kokenut sosiaalityöntekijä. Yhteistyö koulun oppilashuollon kanssa on tiivistä. Samoin yhteistyöä sosiaalitoimen kanssa hoituu mutkattomasti. Kolleegoina Kiuruvellä ovat koulupsykologi, aikuispsykistrian psykologi sekä neuvolapsykologi kahtena päivänä viikossa.
Monipuolinen psykologin työ sisältää muun muassa tutkimus- ja tukikäyntejä sekä hoidollista työtä lasten ja heidän perheidensä kanssa. Toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisen tiimin jäsenenä ja verkostossa. Työn sisältöä on mahdollista painottaa valitun erityisosaaminen huomioiden.
Perheneuvolatyössä arvostetaan ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta myös aktiivista työotetta ja halua kehittyä.
Perehdytämme sinut huolella tehtävään ja huolehdimme, että saat riittävän työnohjauksen. Meillä on mahdollisuus tehdä myös etätöitä. Lisäksi tuemme ammatillista kouluttautumista.
Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen työsuhteeseen voidaan palkata myös tällä hetkellä epäpätevä, opintojensa loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija.
Palkkaus on Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen alkaen 4006,51 € / kk. Työ alkaa 15.3. 2021 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.
Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä.

Laillistettu psykologi.

Verkostotyö edellyttää jonkin verran liikkumista, joten on eduksi, mikäli työssä on mahdollisuus käyttää omaa autoa.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/perheneuvola

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat lapsiperheiden tukipalveluiden esimies Helena Lindman puh. 0400 144 505 sekä johtava psykologi Eeva-Leena Kainulainen puh. 040 489 4802.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Perhekeskuspalvelut, Lapsiperheiden tukipalvelut
Osoite: Nivankatu 31, 74700 Kiuruvesi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän perustama sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon, sosiaalihuollon, ympäristö ja terveyspalvelu- sekä hallinto- ja tukipalvelut.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats