Psykologi

Haemme psykologia terveyskeskuspsykologin toimeen mielenterveys- ja päihdepalveluihin.

Psykologi työskentelee ensisijaisesti aikuisväestön mielenterveyspalveluissa. Työ pitää sisällään yksilökontakteja ohjauksineen ja neuvontoineen sekä diagnostisia arvioita ja tutkimuksia. Kiinnostuksen ja tarpeen mukaan työtehtäviin voi kuulua myös ryhmien ohjaamista.

Arvostamme itsenäistä, kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi voidaan katsoa kokemus aikuispsykiatriasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologi (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559 / 1994) ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntalain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Toimeen haetaan viimeistään 12.2.2021 klo 15.00 Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa (TSL 4 §). Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta

Hangossa 8.1.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa iäkkäiden palvelupäällikkö Leena Hytti, 040 701 6985, leena.hytti@hanko.fi

Hangon kaupunki, Terveyskeskus
Osoite: Esplanadi 85, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.