Psykologi

Jatkamme hakuaikaa ja tointa aiemmin hakeneet huomioidaan valintaa tehtäessä. Pysykologin työtehtävät perheneuvolassa, sijoituspaikkana Saarijärvi, toiminta-alueena Kannonkoski; Karstula; Kivijärvi, Kyyjärvi ja Saarijärvi.
Perheneuvolan työryhmässä työskentelee kaksi psykologia ja sosiaalityöntekijä. Lastenpsykiatrin palvelut hankitaan ostopalveluna.
Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rekisteriote. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Palkkaus on Saarikan palkkamallin mukainen ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaiset. Palvelusuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.
Mikäli kiinnostuit, tee sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jouni Levonen 0504598598

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut, Terapiapalvelut

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali-ja terveydenhuollon palveluita Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille ja Saarijärven kaupungille.


Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi

Suggested jobs