Psykologi

Haemme työyhteisöömme Sallan sosiaali- ja terveyspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen laillistettua psykologia, jolla on mielellään kokemusta opiskeluhuollon psykologin työstä ja työskentelystä psyykkisesti oireilevien lasten ja nuorten ja heidän huoltajiensa kanssa. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja rakentavasti yhteistyöverkostoissa ja vaativissakin asiakaskontakteissa. Työ jakaantuu koulupsykologin ja monipuolisen sosiaali- ja terveydenhuollon perustason psykologin tehtäviin.

Psykologinamme pääset tekemään yhteistyötä varhaiskasvatuksen, koulujen, oppilashuollon, mielenterveystoimiston, neuvolan sekä lastensuojelun kanssa sekä jalkautumaan esimerkiksi varhaiskasvatuskeskukseen ja kouluihin. Työskentely yhteistyöverkostojen kanssa on toimivaa, sillä välimatkat ovat lyhyet ja yhteistyökasvot tulevat nopeasti tutuiksi.

Koulupsykologin työhön kuuluu yhteisöllinen ja yksilöllinen oppilashuoltotyö kouluilla. Työnkuva on monipuolinen sisältäen mm. oppimisvaikeuksien tutkimista, tukitoimien suunnittelua, psyykkisen voinnin arvioimista sekä keskustelutuen antamista ja ohjausta oppilaille, vanhemmille ja koulujen henkilökunnalle. Työnkuvaan kuuluu myös alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa työskentelyä. Aikuisväestön mielenterveyspalveluissa psykologin työ pitää sisällään yksilökontakteja ohjauksineen ja neuvontoineen sekä diagnostisia arvioita ja tutkimuksia.

Tehtävä on uusi ja pääset kehittämään yhdessä esimiehesi kanssa työnkuvastasi tarkoituksenmukaisen ja toimivan. Työn aloittamisajankohdasta voidaan keskustella.

Tehtävää täytettäessä huomioidaan opiskelunsa loppuvaiheessa olevat hakijat. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen psykologin pätevyys sekä Valviran myöntämä laillistus.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan valitulta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Työssäoloehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, voit esittää myös palkkatoiveen.
Hakemukset KUNTAREKRYN kautta.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

Annukka Marjala
sosiaali- ja terveysjohtaja
annukka.marjala@salla.fi
040-836 0821

Sallan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Perusterveydenhuolto, Vastaanottopalvelut
Osoite: Jungintie 3, 98900 Salla

Saako jo aamuinen työmatkasi stressikäyrän kohoamaan? Sallassa ei tarvitse juosta seuraavaan junaan, koska niiden kolkutus ei ole enää vuosiin erämaan hiljaisuutta häirinnyt. Eikä tarvitse jonotella liikennevaloissakaan, sillä täältä ei löydy ainuttakaan värivalotolppaa. Sen sijaan erämaata piisaa. Jokaista asukasta kohden yli neliökilometri, jonka tosin joutuu jakamaan parin poron kanssa.

Turvallisessa lintukodossa on hyvä myös pienempien asukkaiden kasvaa päiväkoti – ja kouluryhmissä, joissa kaikki tuntevat toisensa (välillä liiankin hyvin). Katto löytyy pään päälle etelän hintoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi. Työnteolla tienattuna ropoja ei tarvitse kiikuttaa yksityisvastaanotoille, sillä täällä keskellä ei mitään myös julkinen hoitotakuu pelaa (eikä niitä yksityisvastaanottoja ole liiemmälti katukuvassa näkynytkään).

Asukkaitten terveyttä edistää (tai edistäisi jos muistaisi lähteä ulos, kun kotonakin on niin mukava olla) myös 160 km latuverkosto, yli 300 km patikkareittejä, monipuoliset ja hyvin hoidetut laskettelurinteet, keilahalli, liikuntakeskus, jäähalli sekä tutkitusti Euroopan puhtain ilma ( ilmaa nyt ainakin yleensä muistaa hengittää).

Kulttuurin nälkään saa tyydytystä paikkakunnan omaperäisissä tapahtumissa ja toisen maailmansodan aidoille taistelukentille sijoittuvassa museossa. Erämaahan erakoitumista ehkäistäkseen voi käydä ihmettelemässä kansainvälistä meininkiä kivenheiton päässä sijaitsevassa Sallan matkailukeskuksessa. Venäjän eksotiikkaakin on tarjolla vain 20 km päässä (raja on parasta ylittää virallisesti Sallan kansainvälisen rajanylityspaikan kautta, jossei pitempi täysihoitoloma naapurimaassa houkuttele).

Jos sinäkin haluat vaihtaa hektisen paikasta toiseen säntäilyn astetta rennompaan lappilaiseen elämänmenoon, niin laitahan hakemus vetämään osoitteella Salla- in the middle of nowhere® P.s. Sinä, joka olet jo omaksunut sallalaisen rennon elämänasenteen tai imenyt sen jo äidinmaidossa, et varmaankaan halua luopua siitä - hakemuksia tähän huippuhommaan odotellaan myös paikallisilta;)

Suggested jobs