Psykologi - Borgå stad

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaupunki Itäisellä Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun suurista keskuksista.

Etsimme työyhteisöömme psykologia työskentelemään koulupsykologin tehtävissä toisella asteella. Kyseessä on sijaisuus ajalle 27.9.2021-31.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän toiminta-alue painottuu ammatilliseen koulutukseen.

Työyhteisössämme on kuusi psykologin tointa. Psykologin keskeisimpiä yhteistyökumppaneita eli työpareja kouluilla ovat kuraattorit, joita työyhteisössämme on kahdeksan monitaitoista työntekijää. Toimimme monipuolisesti linkittyneessä yhteistyössä kouluilla opetushenkilöstön, kouluterveydenhuollon sekä muiden kaupungin yhteistyötahojen kanssa (lapsiperheiden palvelut, nuorten palvelut, seurakunta ym.).

Tarjoamme uudelle työntekijälle monipuolisen tehtäväkentän. Taitoja psykoterapeuttisessa työssä sekä ryhmäinterventioitten suunnittelussa ja toteuttamisessa arvostamme paljon. Tehtävässä painottuu myös kyky monitahoisteen verkostojen hyödyntämiseen sekä toimimiseen kouluissa ja oppilaitoksissa.

Tarjoamme perehdytystä ja ohjausta tehtävään sekä kollegoiden tukea ja mahdollisuutta keskustella asioista. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua ryhmätyönohjaukseen. Täydennyskoulutukseen hakeutumiseen suhtaudutaan myönteisesti ja sitä tuetaan.

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin maisterin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtäväkohtainen palkka on 3581,53 €/kk ja viikkotyöaika 37 t 45 min. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote ja lausunto terveydentilastaan työsuhteen alussa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 20.9.2021 klo 12, Hae työpaikkaa- linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuajalla.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja koulutusjohtaja Jari Kettunen puh. 040 514 1133 jari.kettunen@porvoo.fi

Lisätietoja

Opiskeluhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb