Skip to main content
test

Perusturvaliikelaitos Saarikan terapiapalveluiden vastuualueelle haetaan toista terveyskeskuspsykologia. Työnkuvana monipuoliset perusterveydenhuollon psykologin työtehtävät. Työtehtäviin kuuluu matalan kynnyksen psykologipalveluiden tuottaminen koko alueen väestölle yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Keskeiset työtehtävät ovat neuvolapsykologin työ, sekä nuorten ja aikuisten psykologipalvelut. Läheisinä yhteistyökumppaneina perusterveydenhuollon kaksi psykiatrista sairaanhoitajaa ja mielenterveyskeskuksen työryhmä.
Terapiapalveluissa työskentelee myös toinen terveyskeskuspsykologi, perheneuvolan kaksi psykologia ja sosiaalityöntekijä ja puheterapeutti ja toimintaterapeutti.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rekisteriote. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Palkkaus Saarikan palkkamallin mukaisesti ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti, työaika liitteen 18 mukaisesti. Käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus myös etätyöhön erillisen sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit mielenkiintoisesta tehtävästä Saarikassa, tee sähköinen hakemus. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset, sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Jouni Levonen 0504598598

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut, Terapiapalvelut

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee noin 700 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikka on savuton työpaikka. Saarikan alueella sinua odottavat monipuoliset työmahdollisuudet ja laadukas elinympäristö. Pohjoinen Keski-Suomi tunnetaan kauniista luonnosta, hyvistä ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista sekä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.


Osoite: Sairaalantie 2, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb