Psykologi (4), virka, opiskeluhuolto, Oulun alue

Ansök senast  20.6.2024 14:30

Hei psykologi, tule tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haettavana on Oulun palvelualueella esi- ja perusasteen opiskeluhuollossa neljä (4) psykologin virkaa.

Virat sijoittuvat seuraavasti:
- Kontinkankaan opiskeluhuolto 2 virkaa, joista yksi tehtävä sijoittuu kielikoulualueellemme, työskentelykieli on englanti, jonka vuoksi edellytämme tähän tehtävään valitulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
- Kaakkurin opiskeluhuolto 1 virka
- Tuiran opiskeluhuolto 1 virka

Psykologina vastaat psykologian alan asiantuntemuksesta oppilaitosten yhteisöllisessä ja yksilökohtaisessa opiskeluhuollossa. Tehtävässä keskeistä on monialaisen ja konsultatiivisen työotteen soveltaminen ja kehittäminen koko oppilaitosyhteisön sekä yksittäisten opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Opiskelijoiden kanssa tehtävä työ tapahtuu yhteistyössä opiskelijan lähipiirin, oppilaitoshenkilöstön sekä muun verkoston kanssa. Yhteistyö korkeakoulujen kanssa mahdollistaa toiminnan alan tuoreen tiedon ja tutkimuksen parissa. Koulupsykologina tehtäviisi sisältyvät monipuoliset psykologipalvelut esi- ja perusasteella, kuten esimerkiksi oppilaiden kasvun ja kehityksen tukeminen, yksilökohtainen asiakastyö sekä yhteisöllinen työ kouluissa. Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtä itsenäisesti.

Tarjoamme:
- ammattitaitoiset työkaverit sekä moniammatillisen työyhteisön
- säännölliset ammattiryhmäkonsultaatiot, työnohjauksen sekä vastuuyksikkökokoukset työsi tueksi
- kattavan ja suunnitelmallisen perehdytyksen
- monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa ammattitaitoa ja opiskeluhuollon kenttää

Pohdelaisena pääset hyödyntämään myös työnantajan tarjoamat laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Eduksi katsotaan aiempi soveltuva työkokemus sekä opiskeluhuoltotyön, palvelujärjestelmän, oppilaitosmaailman sekä oppilaitosmaailman tuntemus. Tehtävän hoitamisessa on keskeistä kehittämisvalmius, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia tavoitteellisesti ja rakentavasti erilaisissa vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työtehtävien hoitamista.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksti tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 400 eur/kk 31.12.2024 saakka tai tasopalkkajärjestelmän käyttöönottoon saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). 

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalveluihin: https://www.youtube.com/watch?v=YK_swH2v5nw


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat: vastuuyksikköpäälliköt Tiia Maikkula-Moilanen, (Kontinkangas) p. 044 703 9002,

Kaisa Pintamo-Kenttälä, (Kaakkuri) p.044 703 9664 ja Johanna Kangas, (Tuira) p.044 703 4606. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare