test

Haemme
PSYKOLOGIA Janakkalan terveyspalveluihin

Janakkalan terveyspalveluissa on avoinna uusi psykologin virka 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tarjolla on työ johon voit itse vaikuttaa. Nuorten psykologin työn pääpaino on varhaisen vaiheen tuessa,
kun nuoret hakevat tukea mielen hyvinvointiin, ovat muutostilanteissa, vaikeissa elämäntilanteissa, läpikäyvät kriisiä tai tarvitsevat hoitoa mielenterveyden ongelmiin. Nuorten psykologi tekee perhekeskeistä työtä tukien myös vanhempia. Psykologi arvioi nuoren hoidon tarpeen, tarvittaessa yhdessä monialaisen tiimin kanssa, ja tarjoaa yksilöllisen suunnitelman mukaisen avun nuorelle ja perheelle. Psykologi tekee myös psykologisia oppimisvalmiuksiin liittyviä tutkimuksia, selvittää ja arvioi nuorten kehitykseen liittyviä ongelmia sekä suunnittelee kuntoutusta.

Olet osa perhekeskuksen monialaista verkostoa. Työssäsi et jää yksin, perhekeskuksen toimintamalli tarjoaa viikoittaiset rakenteet monialaiseen yhteistyöhön. Työhuoneesi sijaitsee Turengin terveysasemalla perhekeskuksen tiloissa ja sen läheisyydestä löytyy myös muita ammattilaisia; terveyspalveluiden kahden psykologikollegaa, koulupsykologi, puheterapeutit, toimintaterapeutti, terveydenhoitajat, palveluohjaaja ja perheneuvolan väki.

Palvelet pääsääntöisesti 13 -17 vuotiaita nuoria. Olet mukana perhekeskuksen monialaisessa nuorten tiimissä ja yhteistyössä opiskelijahuollon kanssa. Palaverit ja tapaamiset on mahdollista toteuttaa tarvittaessa etänä.

Työyhteisömme on kannustava ja innostava. Täällä voit käyttää osaamistasi laajasti. Organisaatiomme tukee ammatillista kehittymistä, koulutuksiin ja työnohjaukseen osallistumista. Suunnittelet itse työsi sisältöä sekä päiviesi rakennetta.

Kokemuksesi ei ole meille tärkeintä vaan asenne ja halu tehdä työtä kanssamme perhekeskusverkostossa.

Kelpoisuusehtona on että olet laillistettu psykologi (laki 559/1994) lisäksi vaadimme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).
Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 3740,84 € /kk. Työaika on päivätyö, keskimäärin 37,75 h /vko.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus viimeistään 4.2.2022 klo 12:00. Haastattelemme hakijat 8.2. ja 9.2.2022.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiosta löydät osoitteesta www.janakkala.fi.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 4.2.2022 klo 12:00. Lisätietoa palvelusuhteesta antaa palvelupäällikkö Tarja Saari puh. (03) 680 1394, tarja.saari@janakkala.fi tai tehtävästä psykologi Paula Tyni, paula.tyni@janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/janakkalan-kunta/sote-alan-tehtavat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa palvelusuhteesta antaa palvelupäällikkö Tarja Saari puh. (03) 680 1394, tarja.saari@janakkala.fi tai tehtävästä psykologi Paula Tyni, paula.tyni@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan terveyspalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13 B, 14200 Turenki

Rekommenderade jobb