Skip to main content
test

Psykologin sijaisuus perheneuvolassa Saarijärvellä.
Perheneuvolan työryhmässä työskentelee kaksi psykologia, yksi sosiaalityöntekijä ja käytettävissä on lastenpsykiatrin palvelut ostopalveluina. Perheneuvola on osa Saarikan terapiapalveluiden vastuualuetta.
Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin kelpoisuus ja eduksi luetaan kokemus lasten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä. Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. Palkkaus Saarikan palkkamallin mukaan ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti. Käytössä liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit, tee sähköinen hakemus. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.


Lisätietoja

http://www.saarikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Jouni Levonen 0504598598, jouni.levonen@saarikka.fi
Psykologi Laura Toivanen 0444598297, laura.toivanen@saarikka.fi

Lisätietoja

Perusturvaliikelaitos Saarikka, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelut, Terapiapalvelut

Perusturvaliikelaitos Saarikka tuottaa laadukkaita sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Saarijärven kaupungille sekä Kannonkosken, Karstulan, KIvijärven ja Kyyjärven kunnille. Saarikassa työskentelee n. 600 henkilöä ja olemme hyvän työnantajamaineen ansiosta haluttu työpaikka. Saarikka on savuton työpaikka.


Osoite: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
Perusturvaliikelaitos Saarikka - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb