Skip to main content
test
Psykologi - Laitilan kaupunki

Haemme Laitilan perhepalveluihin kehittämisaktiivista psykologia

Laitilan perhepalvelujen henkilökuntaan kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perhetyöntekijöitä, ammatillinen tukihenkilö, neuropsykiatrinen valmentaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, johtava sosiaalityöntekijä sekä lastenpsykiatrin palvelut 2pvä/kuukaudessa. Perhepalvelut tuottavat asiakkaille kasvatus- ja perheneuvontaa. Palvelemme laitilalaisia lapsiperheitä (joissa 0-18v. lapsi).

Työ on monipuolista ja yhteistyökykyä sekä muutosvalmiutta vaativaa. Toimit tukena lasten kasvatukseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä pulmissa sekä perheiden erilaisissa elämänkriiseissä ja vuorovaikutuksen haasteissa. Autat löytämään ratkaisuja lasten ja nuorten ongelmatilanteissa. Työskentelet kasvatuksen asiantuntijana/työparina perhepalveluissa/lastensuojelussa sekä moniammatillisissa verkostoissa. Psykologi auttaa löytämään ratkaisuja lasten ja nuorten ongelmatilanteissa. Voit käyttää apuna psykologisia tutkimuksia ja menetelmiä. Työtä toteutetaan yksilö-, pari- ja tiimityönä. Työtä tehdään niin toimistossa kuin asiakkaan elinympäristössä. Rekrytoitava psykologi tulee toimimaan osan työajasta myös terveyskeskuspsykologin työssä lapsiasiakkaiden parissa.

Haemme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, jolla on aktiivinen ote oman työn sekä palveluprosessien kehittämiseen. Toimit positiivisella asenteella tiimin sisällä sekä yhteistyöverkostoissa ja sinulla on valmius kehittää lasten ja perheiden palveluja tavoitteiden mukaisesti yhdessä esimiehen sekä muiden toimijoiden kanssa. Tarjoamme ryhmätyönohjausta sekä kannustavan työyhteisön ja esimiehen tuen. Tehtävän laajuuden vuoksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan 3813,96€/kk.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Laillistettu psykologi.
Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Eduksi luetaan:
- Kokemus kasvatus- ja perheneuvonnan työstä sekä yhteistyöstä moniammatillisten verkostojen kanssa.
- Kiinnostus ja kokemus neuropsykiatrisesta työstä
- Perheterapian koulutus ja -kokemus
- Laaja-alainen työkentän tuntemus
- Hyvä suomen kielen taito
- Aktiivinen työote
- Halu kehittää perhepalvelujen työskentelyä

Lisääthän hakemukseen mahdolliset suosittelijat, mukaan lukien esihenkilösuosittelijat.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk:n koeaikaa.

Hakuaika päättyy 15.9.2022, mutta haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja valintapäätös tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Johtava sosiaalityöntekijä Sanna Erholm: 040 682 5721
ja sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas yhteydenotot sähköpostitse (etunimi.sukunimi@laitila.fi)

Lisätietoja

Laitilan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi

Laitilan kaupunki on elinvoimainen ja vireä n. 8.600 asukkaan seutukaupunki Varsinais-Suomessa VT 8:n varrella. Lähimmät naapurikaupungit ovat Rauma ja Uusikaupunki, Turkuun on matkaa 60 km. Laitila on vahva elinvoimakaupunki ja työpaikkaomavaraisuus on korkea. Laitilan kaupalliset ja julkiset palvelut ovat korkeatasoiset. Kaupunki on investoinut aktiivisesti niin teollisten työpaikkojen luomiseen kuin myös kuntalaisten hyvinvointipalveluihin. Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Keskuskatu 30, 23800 Laitila
Laitilan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb