Skip to main content
test
Psykologi - Kangasalan kunta

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haussa 30.6.2022 klo 15.00 mennessä

PSYKOLOGIN sijaisuus perheneuvolassa

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella on haettavana perheneuvolan psykologin sijaisuus ajalle 1.8.-31.10.2022. Sijaisuus on mahdollista sopia myös osa-aikaisesti.

Etsitkö osaamisellesi hyvää ilmapiiriä? Tule Kangasalle.

Psykologin työ perheneuvolassa on tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä, jota tehdään yhdessä asiakkaan ja heidän perheidensä sekä eri yhteistyötahojen kanssa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Työntekijän tukena on perheneuvolan monialainen tiimi, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, lastenpsykiatri, lasten fysioterapeutti, puheterapeutteja, perheohjaaja sekä toimistosihteeri. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että työpareittain. Työntekijän tukena viikoittaisen tiimin lisäksi on perheneuvolan esihenkilö ja ryhmätyönohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Valinnassa kiinnitetään huomioita kelpoisuuden lisäksi henkilöiden soveltuvuuteen. Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä intoa kehittää työtä. Eduksi katsotaan perheneuvolan työhön soveltuva lisäkoulutus esimerkiksi vuorovaikutus- ja terapeuttisista menetelmistä.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sote-sopimuksen mukaisesti.

Perheneuvolassa työskentely on palkitsevaa, monipuolista ja sopivan haastavaa.

#työpäiväkangasalla #hyvänpiiri

Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti perjantaina 1.7.2022

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a § edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksyttävästi.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa:
perheneuvolan esihenkilö, Heidi Nurmi, heidi.nurmi@kangasala.fi, p. 040 1336572

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Lentolantie 2, 36220 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb